Sağlık-Sen Teşkilat Eğitim Proğramı
25 Aralık 2017, Pazartesi

17 -19 Aralık 2017 Alanya Bera Otel’de gerçek-leştirilen Sağlık-Sen ikinci teşkilat eğitim proğramına yönetim kurulumuz ve temsilcilerimizle katıldık.

Sendikamız tarafından düzenlenen Teşkilat Eğitim Programımızın ikincisi ger-çekleştirilen sunumlarla tamamlandı. Genel Başka-nımız Metin Memiş’in açılış konuşmasıyla başladı.

Programın açılışında konuşan Genel Başkanımız Metin Memiş, gerçekleştirdiğimiz Teşkilat Eğitim Programı’nın önemine vurgu yaptı ve Kudüs gündemine yönelik konuştu. Metin Memiş, teşkilatımızın sürekli üreten bir yapıya kavuşması için eğitimlerin büyük önem arz ettiğini söyledi.  İslam İşbirliği Teşkilatı’nda alınan “Doğu Kudüs Filistin’in Başkenti’dir” kararına atıfta bulunan Metin Memiş, İslam ülkelerinin ve tüm dünyanın bu ilanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesinden duyarak ikrar etme ve tekrar etme beklentisinde olduğunu belirtti. “Bütün insanlık şunu bilmelidir ki, Mescid-i Aksa ve Kudüs’ ün yıkımı, aynı zamanda insanlık tarihinin yıkımıdır, bütün farklı kültürlerin ve kutsalların yıkımıdır” diyen Metin Memiş, Kudüs bizim için Necip Fazıl üstadın deyişiyle “Mukaddes Emanetdir”, bu emaneti aynı bilinçle sahiplenip taşımak ve bizden sonrakilere aktarmak hepimizin boynuna borçtur” şeklinde konuştu.

Genel Başkanımız Metin Memiş’in ardından Gazeteci, Yazar Yusuf Kaplan, ‘Küresel Kriz ve Medeniyet Fikri’ konulu konferansta konuştu. 

SUNUMLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

2. Grup Teşkilat Eğitim Toplantımızda Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Örnek, "Sendikal Mevzuat ve Toplu Sözleşme" konusunda, Doç. Dr. Mehmet Merve Özaydın'ın "Değerler Sendikacılığı" konusunda, Kişisel Gelişim Uzmanı Muhammet Alpkent'in "Proaktif İnsan Modeli" konusunda ve Eğitimci Mahmut Satılış da “Farkındalık ve Değerlerimiz” konusunda teşkilatımıza sunum gerçekleştirdi.

Programımız Serdar Tuncer ve ekibinin şiir dinletisi ve Teşkilat Eğitim Programı’na katılanlara sertifikalarının verilmesi ile sona erdi. 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :