ÜNİVERSİTE ŞUBEMİZ’DEN PROMOSYON ZAFERİ
06 Temmuz 2017, Perşembe

Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi Akademik ve İdari personellerimize son zamanlarda ki en iyi banka promosyonu anlaşması yapılmıştır. T.Vakıflar Bankası’nın en yüksek teklifi vererek aldığı promosyon anlaşmasına göre Necmettin Erbakan Üniversitesi çalışanlarına kişi başına 2350 TL., Selçuk Üniversitesi çalışanlarına kişi başına 2440 TL.alacaktır.

Kurumlarımızdan ayrılan personellerden promosyon geri iade alınmayacak.Kuruma daha sonra atanacak veya tayinle gelecek memurların promosyon paraları da  yapılan anlaşma ile garantiye alındı. Buna göre dağıtılan miktarın 3 yıllık süreye oranlanmak suretiyle geriye kalan süre hesaplanarak, promosyon miktarı banka tarafından  kurumda göreve başlayan personellerin hesabına yatırılacak.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Muzaffer ŞEKER hocamıza , Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa ŞAHİN hocamıza , Rektör Yardımcılarımıza ve Daire Başkanlarımıza ve emeği geçen herkese, Sağlık Sen.Konya Üniversite Şube ve Yönetimi adına sonsuz teşekkür ederiz. 

Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :