Konya Memur-Sen’den Alanya’da Özel İndirimli Tatil Fırsatı
25 Kasım 2016, Cuma

Konya Memur-Sen’den Alanya’da Özel İndirimli Tatil Fırsatı

Memur-Sen Konya İl Başkanlığı Millennium Park Otel ile üyelere yönelik özel indirimli anlaşma protokolünü gerçekleştirdi.

Antalya İli Alanya İlçesinde bulunan Millennium Park Otel’de gerçekleştirilen anlaşma protokolüne Memur-Sen Konya İl Başkanvekili Ali Koç ve Diyanet-Sen Konya Şube Başkanvekili Ahmet Uzun ile işletme sahiplerinden Ali Rıza Dağcı katıldı.

Üyelerine yönelik her fırsatta büyük kazanımlar elde eden Memur-Sen Konya İl Başkanlığı üyelerinin sosyal ve kültürel konularda da özel ve indirimli faydalar sağlamaya devam ediyor.

Memur-Sen’lilere ekonomik ve taksitli ödeme fırsatı sunulan anlaşmaya göre Alanya’da hizmet vermekte olan Millennium Park Otel’den Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı olan sendikaların üyeleri ile (üye kimlik kartlarını ibra etmek koşuluyla) birinci derece yakınları da bu özel indirimli tatil ve konaklamadan faydalanabileceklerdir.

Millennium Park Otel ile Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı bulunan sendikaların üyeleri için belirlemiş olduğu özel indirimli ve kredi kartlarına taksitle ödeme fırsatını içeren hizmet sözleşmesi aşağıda belirtildiği şekilde olacaktır.

İrtibat ve İletişim:

Millennium Park Otel

Telefonlar: (0242) 514 28 07 – Bürocel (0537) 205 40 71

Wep: www.hotelmillenniumpark.com

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Sanat Okulu Caddesi No: 24-26
 

PAYLAŞ :